I dag var resten av de norske utøverne i ilden. Karl Andre kom lengst og fikk en syvendeplass i sin klasse.

 

Balder (14/15 år, -57 kg) fikk walkover i først kamp og tapte deretter den neste kampen.

Iselin (16/17 år, +59 kg) fikk også walkover. Hun vant deretter den neste kampen, men tapte tredje kamp i siste sekund mot en jente fra Slovakia. Denne jenta vant senere bronsefinalen 6:0.

Hege (16/17 år, -59 kg) vant først mot Indonesia. Hun vant også den neste kampen mot Kinesisk Taipei (Taiwan), men tapte så mot Italia.

Karl Andre (16/17 år, +76 kg) vant første kamp mot en utøver fra Italia. Han tapte så en kamp mot Canada, men denne utøveren gikk til finalen og Karl Andre fikk rekval. Han møtte der en utøver fra Estland og han vant denne kampen. Deretter møtte han Frankrike og etter full tid sto det 6:6 på poengtavla. Det ble ekstraomgang og Karl Andre tapte da 1:2. Franskmannen gikk videre og vant bronsefinalen 5:1.

Alle de andre norske utøverne gikk ut i første runde.

Alt i alt har det vært en sterk innsats av klubbens utøvere. Både Gite og Karl Andre ble nummer 7 i sine klasser og også Hege kom ganske langt. Det viser seg altså at vi går ganske jevnt med de beste nasjonene og hvis marginene hadde slått ut litt annerledes denne gangen, kunne vi meget godt ha fått flere utøvere på pallen.

Styret gratulerer med god innsats! 

Karl Andre