11 utøvere deltar fra Norge i jr.VM 13-16. oktober. Det er forventet nærmere 100 nasjoner.

 

Junior VM for 14-21 år går i Melaka, Malaysia. Fra Norge reiser en tropp på 11 utøvere, samt landslagets trenerteam. Dessverre vil ikke forbundet la våre utøvere få akkreditert klubbtrener, på tross av at vi har flest utøvere i troppen. Det er kun kumite (kamp) utøvere som deltar fra Norge.

Landslagstroppen drar fredag 7. oktober for å akklimatisere og forberede seg. Fra klubben representerer følgende Norge:

  • Balder Hjerpaasen 14/15 år – 57 kg
  • Karl A. Svendsen 16/17 år + 76 kg
  • Hege Haavaldsen 16/17 år – 59 kg
  • Iselin K. Pedersen 16/17 år + 59 kg
  • Gitte H. Brunstad 18-21 år – 60 kg

Torsdag 13. oktober skal Gitte gå sin klasse. Lørdag er det Hege, Iselin og Karl Andre og Balder som skal i ilden. Fra klubben reiser Shihan Henriksen, Sensei Geir Hjerpaasen og Sensei Britt Haavaldsen som privatpersoner, i tillegg til flere foreldre. De vil formidle siste nyheter via vår hjemmeside.

Vi ønsker våre, og alle andre norske, lykke til!

Hege, Iselin, Gitte, Balder og Karl Andre (foto: kamsportforalle.no)