En del av de yngre drar til Sørum og Regionsstevne, mens de som er eldre drar til Berlin og Banzai Cup.

 

6 utøvere deltar i RS, mens 14 utøvere reiser til Berlin. Til Berlin er vår tropp på til sammen 22 personer med ledere og foreldre.

Banzai Cup er et stort internasjonalt stevne med tøff matching for våre. De fleste får muligheter for individuell vektklasse, åpen klasse og lag. Noen går både 18-21 år og senior klasse, hvilket kan bety mange kamper og mye matching.

Vi kjører dette som forberedelse til jr. VM og erfaring for de som ikke skal til jr. VM i oktober. Norge stiller med utøvere fra nærmere 10 klubber i Berlin. De som deltar i RS, vil om 2 uker få muligheten i Heian Cup i Sverige, som er et mindre internasjonalt stevne, arrangert av våre svenske Inoue Ha venner.

Styret ønsker alle våre utøvere lykke til i helgen!