En vellykket treningsleir med Soke Inoue ble avsluttet med at Bærums ordfører, Odd Reinsfelt, foretok den offisielle åpningen av de nye lokalene.

 

Tirsdag og onsdag i forrige uke arrangerte klubben en treningleir med grunnleggeren av vår stilartsorganisasjon; Soke Inoue. De som deltok på dette arrangementet hadde stort utbytte av hans grundige gjennomgang av kihon og utvalgte kataer. (Se egen artikkel om dette.)

Odd Reinsfelt foretar den symbolske åpningen av lokalene

Torsdag var en rekke personer, med Bærums ordfører Odd Reinsfelt i spissen, invitert til den offisielle åpningen av våre nye lokaler. Ordføreren holdt tale utenfor lokalene før han med et sverdslag (japansk katana) kuttet en trelist som sperret inngangen.

De frammøtte fikk så komme inn i lokalene hvor det var servering, flere taler og oppvisning. Alle barna hadde øvd inn Pinan Nidan som en gigantisk lagkata og det gjorde nok inntrykk på gjestene å se så mange ivrige barn i aksjon.

Shihan Henriksen høstet mange lovord for sin innsats gjennom mange år. Selv delte han ut blomster til andre som har bidratt på forskjellige måter, bl.a. til sin kone, Kari.

Etter dette viste Matilde, Camilla og Carl Gustav lagkata og showmix til musikk.

Det hele ble avsluttet med servering.

Styret takker alle som bidro og ikke minst Britt som sto for det meste av det som ble servert på den kulinariske siden.

Noen av klubbens instruktører