Vi tar nå inn nye medlemmer i klubben. Her har vi tilbud for absolutt alle i splitter nye lokaler.

 

Vi ønsker nye medlemmer velkommen til følgende aktiviteter:

Mandag 29. aug. kl. 18:30: Nye voksne, karate.

Onsdag 31. aug. kl. 19:30: Kickboksing (fra og med 12 år).

Onsdag 31. aug. kl. 19:30: Selvforsvar kvinner.

Torsdag 1. sep. kl. 17:00: Nye barn, karate, og deres foreldre.

Mizuchi karateklubb er klubben som passer perfekt for barn, ungdom, voksne og godt voksne, enten du bare vil holde deg i form og bli kjent med nye, hyggelige mennesker, eller du vil satse aktivt på karate som konkurranseidrett. Eller en mellomting…

Mizuchi er norges desidert mestvinnende klubb på nasjonale og internasjonale karatestevner, så alle med konkurransinnstinkt vil få svært god oppfølging. Men selv om du bare er mosjonist og ønsker en hyggelig aktivitet sammen med andre likesinnede, vil du fort finne ut at dette er klubben for deg. Vi har flunkende nye lokaler med alt man kan ønske seg av fasiliteter og det gode miljøet i Mizuchi er viden kjent langt utenfor karatekretser. Her vil du oppleve treningsglede og kameratskap på tvers av kjønn, alder og etnisk bakgrunn.

Soke Inoue – vår internasjonale instruktør/leder

Styret i Mizuchi får stadig tilbakemeldinger som dette (les her), og vi er stolte over å ha en klubb hvor respekt, toleranse, vennskap og treningsglede alltid står i høysetet. Vi ønsker deg og din familie hjertelig velkommen i dette fellesskapet.

Her finner du info om treningsavgift.
Og her er
kart som viser hvor vi holder til.

Tøying i de nye lokalene
Silje, Hege og Maria
Unge konkurranseutøvere koser seg på McDonalds
Karate passer for alle aldre …

Mikael Amroun fra Mizuchi KK til høyre (Norges Kampsportforbund, Dutch Open 2009)
Graderingstrening for barna i de gamle lokalene. Medaljer til alle.

Iselin, Mizuchi KK (JrNM 2008)
Mizuchi lagkata på Kampsportgalla på Youngstorget i 2010.