Ronja er kun 11 år, men går foran med et godt eksempel og trener med gipset arm.

 

 

En av klubbens unge konkurranseutøvere, Ronja Ek, lar seg ikke stoppe av at armen er gipset etter et uhell på idrettsbanen. Hun følger i fotsporene til våre topputøvere, som tidligere har vist at en kan trene masse alternativt selv om man har skader.

Ronja har vunnet mange konkurranser både her hjemme og i nabolandene, men hviler på ingen måte på resultatene. En av våre yngste svartbelter og høyt nivå både i kata og kumite. Selv om armen er gipset, vet hun at det er mye annet hun kan jobbe med å forbedre.

Treningsiver og hardt arbeid er Ronjas styrke, og vi er overbevist om at det vil komme flere gode resultater i fremtiden med hennes innstilling.

Stå på Ronja, du er et forbilde for både små og store!