I følge Shihan Henriksen ble den verste dugnaden unnagjort tirsdag.

 

Det var en hardt arbeidende gjeng som jobbet dugnad tirsdag kveld. Taket i hallen er av betong, og her skulle det bores og festes lysarmatur og settes fester for kabler. Taket er for øyeblikket 3,26 m over gulvet, slik at rullestillaser og godt verktøy var påkrevet.

Dugnadsgjengen gjorde en kjempejobb, og boret ca. 600 hull, festet 25 lysarmaturer og gjorde klart for at elektriker kan legge kabler i taket for lysarmatur og nødlys. Stian Fjell fra AS Elektrisk, var tilstede og hjalp til slik at alt gikk riktig for seg.

Elektro – Kai Blix, Stian Fjell og Finn C. Johansen

Vi forsøker å være 6 fra klubben, pluss Shihan Henriksen, da dette er det mest praktiske antallet når vi skal jobbe inne i anlegget. Denne gangen var det Lars Vestby (utøver), Jon Tøien (utøver), Tor A. Olsen (utøver), Thomas Støcklin (utøver), Fredrik Smith (foresatt), og Helge Tvenge (foresatt).

Både Fjell og Henriksen er fulle av lovord for den rå innsatsen denne gjengen stod for tirsdag kveld. Resten av dugnadsarbeide vil bære mer preg av enklere arbeid, og styret oppfordrer foreldre til de yngste å melde seg på 1 gang i løpet av byggeperioden. Det blir ofte kort varsel, grunnet opplegget med hjelp fra fagskolene i Asker og Bærum.

Ta utfordringen og still opp for ditt idrettslag denne ene gangen, for noe som vil vare i uoverskuelig framtid.

Tor Arnt, Jon og Helge
Thomas, Fredrik og Lars