Mens 28 av våre utøvere deltok i NM 13 år + lørdag, hadde vi 10 utøvere u.13 år i Stockholm. Deltakelse fra Antonio Diaz og Rika Usami gjorde stevnet til en uforglemmelig opplevelse for alle.

 

Det var store klasser, med over 20 utøvere i hver klasse, på tross av at alle klassene var inndelt i de med god erfaring, 2-3 års trening, og de med mindre erfaring. Vi deltok i begge deler, og alle fikk mer erfaring og hevdet seg bra.

Frid går kata

I seniorklassene hadde arrangøren, som er våre stilartsvenner i Sverige, sikret seg deltagelse fra Antonio Diaz, verdensmester, og Rika Usami, bronsevinner fra VM. Begge fra vår stilart. Diaz og Usami stilte velvillige opp for de unge utøverne på lørdag, og alle fikk autografer og bilder sammen med disse flotte ambassadørene for karate. Deres prestasjoner i seniorklassen var også egnet til å ta pusten fra publikum. I tillegg til dette holdt Diaz og Usami et veldig bra kataseminar på søndagen.

Fredrik, Mariam, Christian og Andreas

Våre som tok gull var Andreas Dieserud, Fredrik Sundby og Frid Hjerpaasen. Christian Steen og Nivetha Kanagaratnam tok bronse. I lagkata mix, tok vi sølv, etter knepent nederlag 1-2 i finalen. På laget var Nivetha Kanagaratnam, Ronja Ek og Sebastian Tenmann.

Sebastian, Antonio Diaz, Ronja og Nivetha

Lagleder Mikael Ek sa seg godt fornøyd med innsatsen og resultatene, og la til at møtet med Rika og Antonio var meget givende og inspirerende for alle deltakerne.

Styret gratulerer med flott innsats!