Helgens regionale stevner ga 17 gull, 7 sølv og 4 bronse. Det ble dobbeltseier i 5 klasser.

 

Lørdag var det 13 år og eldre som konkurrerte i Regionsstevnet. Hyggelig at utøvere fra klubber i Kristiansand, Trondheim og Narvik hadde tatt turen til Østlandet.

Matilde sparker mawashi geri

I klassen 13 år jenter ble det gull til Camilla T. Skaanes i kata, med Matilde Bratli på sølvplass. I kumite byttet de plass. Begge viste masse gode teknikker og scoringer.

Ura mawashi på vei fra Camilla

På guttesiden debuterte Håvard Ekker, og var litt uheldig i semifinalen, og det ble tap 1-2.

Håvard

I bronsefinalen ble det seier 3-0. Carl Gustav D. Myreng gikk for en drøy måned siden opp i klassen 14/15 år, men vant likevel både kumite – 50 kg og kata.

Carl Gustav kumite

I + 50 kg ble det dobbeltseier ved gull til Karl Andre Svendsen og Edmond Sejdijai. Dette var dagens største klasse med 18 utøvere. Edi har vært skadet, gjorde flotte teknikker i innledende runder, men måtte se seg slått av Karl Andre i en jevn finale.

Gull til Karl Andre og sølv til Edi
Motstanderen ligger for Edis føtter

I junior kata ble det seier til Maria B. Roll, som også vant kumite + 55 kg og damer senior kumite. Hun viste også flotte teknikker og hadde full kontroll på sine motstandere.

Maria feier begge ben

Det hadde også Malene J. D. Myreng, som vant junior – 55 kg.

Malene J. D. Myreng

I lag kata mix, ble det gull til Camilla, Matilde og Carl Gustav.

10 gull, 3 sølv som dobbeltseire og 1 bronse var i overkant av hva vi hadde trodd på lørdag. Maria B. Roll fikk premien som beste jenteutøver i regionstevnet.

Premie for beste utøver til Ghopi Srikanthan, Narvik k.k. og Maria B. Roll

Søndag var det Mini Cup for de under 13 år. Her startet det med bronse til Frid Hjerpaasen i rekrutt kata 8-10 år, mens Mariam Skogland vant eliteklassen i kata 8-10 år.

Liggende Christian Steen og Fredrik Sundby. Sittende bak fra v. Frid Hjerpaasen, Mariam Skogland og Andreas Dieserud.

På guttesiden vant Christian Steen rekruttklassen, mens det ble bronser på Fredrik Sundby og Andreas Dieserud.

Roja Ek tok gull i kata 11 år, mens det ble gull til Nivetha Kanagaratnam i 12 års klassen, med Marie Sjåvik på sølvplass.

Fra v.: Edian Mulalic, Sebastian Tenmann, Nivetha Kanagaratnam, Ronja Ek. Ikke tilstede på foto er Martin og Marie Sjåvik.

I gutter 12 år kata ble det sølv på Sebastian Tenmann.

I kumite ble det gull til Frid, Ronja og Nivetha, med Marie på sølvplass bak Nivetha.

På guttesiden ble det sølv til Edian Mulalic.

Martin og Marie (arkivbilder fra i fjor)

Det må nevnes at Martin Sjåvik ble fullstendig bortdømt i kata og kumite, og at sekretariatet glemte å starte klokken da det var stopp på 1 sekund igjen. Med andre ord en skikkelig dårlig dag for vår sterke utøver Martin Sjåvik

Strålende innsats og resultater, og styret gratulerer.