Shihan Henriksen tok med seg våre utøvere som skal til jr. EM i februar, på matching i Karlstad.

 

Balder Hjerpaasen, Hege Haavaldsen, Iselin K. Pedersen og Gitte H. Brunstad er våre utøvere i jr. EM. Disse, samt Sensei Britt Haavaldsen, Sensei Geir Hjerpaasen og Maj S. Kvamme reiste sammen med Shihan Henriksen til Karlstad lørdag.

Utøvere, dommere og ledere

Der hadde Shihan Lennart Larsson og hans lisensierte dommere Emilio Merayo, Kaveh Ghadakchian, Marcus Edgren og Bengt Jansson rigget til med sekretariat og utøvere i samme aldersgrupper som våre. Våre utøvere i rødt, og de svenske i blått.

Svenskene hadde en jente og 4 gutter, slik at våre jenter måtte matche seg mest mot gutter. Våre jenter gikk 5 kamper, mens Balder gikk 6 kamper. Med dommere og ukjente motstandere fikk vi en veldig verdifull gjennomkjøring.

Våre utøvere jobbet med sine arbeidsoppgaver, og fikk også slått fast hva som er viktig å jobbe med i perioden frem mot jr. EM. Klubbtreninger og landslagssamlinger gjør at man møter mye av de samme utøverne hele tiden, og dette ønsket vi nå å bryte litt av fra.

Dette var svært nyttig for oss, og vi retter en stor takk til Shihan Larsson, Sensei Roger Eliasson, utøvere, dommere og sekretariat, for at de stilte opp på dette for oss.

Gitte
Hege
Iselin
Balder (aka)