Vår tidligere topputøver Christian Heyerdahl-Larsen giftet seg med sin Elisabeth lørdag.

 

Christian er Norgesmester rundt 15 ganger. I tillegg har han vært med å vinne og ta medaljer i en rekke internasjonale stevner. Han er en av de få som har vunnet NM gull i alle disipliner, og er en komplett karateutøver.

I tillegg har han vært instruktør hos oss i en årrekke, før hans økonomistudier brakte ham til Sverige og siden til London, hvor han nå underviser i økonomi.

Christian er gradert 3. Dan, og satser på å komme tilbake til Norge og klubben om noen år. Elisabeth har også trent hos oss før hun flyttet med Christian, og rakk å gradere seg til grønt belte. Begge er godt skolerte innen økonomi, Christian med doktorgrad, og Elisabeth som revisor.

Vielsen foregikk i Østre Aker kirke, mens selve feiringen ble holdt på Østmarkseteren, med 105 gjester. Et storslått bryllup, med det beste av mat og drikke, og masse hyggelige mennesker gjorde dagen fullkommen både for brudeparet og de tilstedeværende.

Shihan Henriksen og Kari, var sammen med Espen C. Skretting og Kim invitert som venner og representanter fra klubben. Shihan Henriksen holdt tale, og klubben overrasket også brudeparet med oppvisning i lagkata og showkumite ved Carl Gustav, Matilde og Camilla. Oppvisningen vakte stor begeistring blant alle gjestene, og Christian proklamerte at han fikk abstinens, og vil oppsøke karateklubber i London når han kommer tilbake dit.

Vi gratulerer og ønsker de nygifte alt det beste fremover. Samtidig gleder vi oss til å se dem i klubben igjen i fremtiden.