Undertegnede representerte Inoue Ha Norway på forbundets ledermøte på Gardermoen i helgen.

 

Shihan Henriksen og Master Andresen

Det var et spennende program forbundet hadde lagt opp til. Fredag kveld ble resultatene av forbundets spørreundersøkelse presentert, samt at Per Andresen fra NTN Taekwondo holdt et gnistrende foredrag om etikk og visjoner.

Andresen ble nylig gradert til 8. Dan NTN Taekwondo, og er dermed den høyest graderte nordmann innen taekwondo. Hans fordrag stod til 20 i stil, og var definitivt en 8. Dan verdig.

På senkvelden var det felles middag og sosialt samvær. Lørdag var det foredrag om historikk for kampsporter som var temaet, samt rekruttering til våre kampkunster. I tillegg presenterte Pål E. Hansen nyheter om utviklingen av vårt medlemssystem. Historikk ble presentert av Inger Wold fra fleridrettsseksjonen, mens visepresident Øyvind Andreassen snakket om rekruttering og la grunnlaget for gruppearbeid rundt temaet.

Alle temaene var svært aktuelle og ble flott presentert av alle de utvalgte. Med slike spennende og aktuelle temaer, var det vel verdt å sette av tid til dette, og de ansvarlige skal ha ros for hele opplegget.