Mens våre NM deltagere herjet i lag NM i Oslo, var våre yngre i Stockholm og hadde det morsomt der.

 

Sensei Mikael Ek hadde tatt med seg 8 av våre yngre konkurranseutøvere til Stockholm for å delta på Karate Kid Cup. Dette arrangeres av vår vennskapsklubb i Stockholm, under ledelse av Shihan Per Ola Olsson 7. Dan. Et arrangement med skyhøy sosial faktor, som har vokst seg til å bli kanskje den største samlingen av unge utøvere i Skandinavia.

Over 500 unge var påmeldt fra 55 klubber. Det hele foregikk på 8 matteområder. Det hele ble avviklet helt i henhold til tidsskjema og med jovial stemning overfor de unge fra dommernes side. En meget positiv opplevelse for våre unge.

Det ble en flott lørdag for våre, hvor Frid Hjerpaasen, Martin Sjåvik og Ronja Ek vant sine kumiteklasser, hvor det var rundt 15 utøvere i hver klasse. Alle gikk sterkt og godt, med fine teknikker, smarte, og med god fighting spirit. Både Frid og Ronja fikk dermed revansje over de som de tapte for i Heian Cup.

Spesielt Frid har løftet seg mye siden Heian Cup. Videre i kumite ble det sølv til Maria Smith og bronse til Marie Sjåvik, hvor de tapte for en utøver som var betydelig større, og dermed lengre rekkevidde.

I kata ble det sølv til Mariam Skogland og Ronja, mens Frid og Martin tok bronse i sine klasser. Mariam tapte for Sveriges, og kanskje en av Skandinavias beste utøvere, men bare å nå finalen i dette selskapet var sterkt.

De andre hadde knepne 1-2 tap. Nevnes må også Sebastian Tenmann, som i sin kataklasse med 32 utøvere gikk helt til kvartfinale. Der ble det knepent tap 1-2.

Styret gratulerer alle med flott innsats!