Vi deltok i 7 klasser i årets lag NM, med 9 lag. Det ble dobbeltseier i 2 av klassene, mens de 5 andre lagene tok gull i sine klasser.

Google Translate (limited accuracy)…

 

Mikael, Arik, Espen, Jørn-Ove, Stian og Lars

Styret bøyer seg i støvet for det arbeid våre konkurranseutøvere nedlegger sammen med Shihan Henriksen og våre andre trenere. Denne gang var det Shihan og Sensei Hjerpaasen som planla og gjennomførte alt taktisk forarbeid.

Av i alt 11 klasser som ble avviklet, stilte vi i 7, og vant alle 7. I tillegg var våre 2 siste lag i finaler mot våre egne, slik at det blir dobbeltseier i 2 av de 7 klassene.

De fire andre gullene i NM fordelte seg på følgende 4 klubber, Oslo k.k., Sakura k.k., Stavanger k.k. og Troll k.k.

Maria, Hege, Iselin, Silje-M, Malene og Yvonne

Vi mener vi har vårt på det tørre når vi griper til ordet fantastisk om vår klubbs innsats denne gangen. Med slike resultater sier det seg selv at her har alle utøverne forberedt seg og gjennomført skikkelig.

Med 24 topp utøver på lagene våre, kan det nesten bli galt å fremheve noen spesielle. Men, vi tar sjansen på å si at den siste kampen i senior lag damer, kanskje var den mest spennende og bød på den råeste overraskelsen. Etter at Caroline vant på w.o, kontrollerte Gitte en 2 – 0 ledelse inntil siste sekund, hvor hun også hadde kontroll på et spark til hodet, som uforståelig ble dømt inn. Dermed ble det tap 2 – 3, og det hele skulle avgjøres i siste kamp.

Gitte, Silje og Caroline

Da Silje Bondø, i sitt konkurranse-comeback etter 6 år, stod overfor en landslagsutøver, og lag kvinner skulle avgjøres i denne kampen, borget det for spenning i seg selv. Vi vet hva Silje kan være god for, men etter sykdom denne uken var vi spente på hva hun kunne prestere. Hun hadde droppet lagkata grunnet sykdommen, for kun å fokusere på kumite. Dette skulle definitivt vise seg å ha vært et riktig valg.

Silje gikk smart og tøft, og hadde ledelsen 2 – 0 lenge. Da hun på slutten av kampen ble liggende under 2 – 4, og det var 15 sekunder igjen, var det nok mange som trodde løpet var kjørt. Men, Silje ville det annerledes. Kald og tøff satte hun sin beste favorittkombinasjon perfekt, 5 sekunder før slutt, med et sanbon (3 poeng) spark til hodet på motstanderen. Dermed stod det 5 – 4 til Silje da 5 sekunder gjenstod. For oss som har sett Silje gjøre denne kombinasjonen gang etter gang på trening, var det ingen overraskelse at den gikk inn. Vi bare ventet på når i kampen den skulle komme. Valg av tidspunkt kunne ikke vært bedre.

Med kun 5 sekunder igjen, raste motstanderen i fortvilelsen på ukontrollert, og fikk straff for ukontrollert kontakt. Dette førte til økning av Siljes ledelse til 6-4, og seier til vårt senior damelag. En kjempekamp av Silje med tanke på at hun både har vært syk, og at hun ikke har konkurrert på 6 år. Også et eksempel på at når utøverne ikke kjenner hverandre, blir det litt mindre internt. Silje kontrollerte kampen lenge, mistet ledelsen, men tok den mesterlig tilbake igjen og vant. Uten forkleinelse for alle våre andre som gjorde flott innsats, tar vi sjansen på å utrope denne kampen til dagens kamp for klubben, alle forutsetninger tatt i betraktning.

Vi vil også rose klubbens dommere for god innsats. Anthony K. Bratli, Morten Lein og Erik Berg gjorde en flott innsats, og alle blir bedre og bedre.

Etter flott oppkjøring frem mot dette NM for lag, gratulerer styret alle våre utøvere, støtteapparatet og dommere, med et fantastisk NM!

Årets Norgesmestere og medaljevinnere i lag for klubben:

Jenter 13 år kumite:
Matilde Bratli og Camilla T. Skaanes

Gutter 13 år kumite:
Carl Gustav D. Myreng, Stian Tvenge, Håvard Ekker, Robin Olsen.

Gutter 14/15 år kumite:
Balder Hjerpaasen, Karl A. Svendsen, Edmond Sejdijai

Jenter 16/17 år kata:
Hege Haavaldsen, Iselin K. Pedersen, Maria B. Roll.

Jenter 16/17 år kumite:
Gull: Hege, Iselin, Maria.
Sølv: Yvonne Murray, Malene J. D. Myreng, Silje M. Vedvik

Damer senior kumite:
Caroline A. Thomassen, Gitte H. Brunstad, Silje Bondø.

Herrer senior kumite:
Gull: Espen C. Skretting, Arik Amroun, Mikael Amroun
Sølv: Stian Bagroen, Jørn O. Hansen, Lars F. Berrum

Matilde og Camilla
Håvard, Carl-Gustav, Robin og Stian
Balder, Karl-Andre og Edmond
Hege, Iselin og Maria