Uten våre beste seniorer og juniorer gjorde våre andre det likevel svært godt i regional helg.

 

Troll karateklubb avholdt et prikkfritt arrangement, og selv om vi denne gangen valgte å stille uten våre beste juniorer og seniorer, viste våre utøvere masse flott karate.

Camilla (arkivfoto)

 

Carl Gustav (arkivbilde)

 

Lørdag var det våre 13 år + som konkurrerte. Det ble gull til Camilla T. Skaanes i både kata og kumite jenter 12/13 år. I gutteklassen ble det gull til Carl Gustav D. Myreng i kumite, og sølv i kata. I 14/15 år ble det gull til Balder Hjerpaasen i den lette klassen i kumite, mens Karl Andrè Svendsen ble disket for hard kontakt i den tunge klassen, og endte med bronse. Også Yvonne Murray ble disket for hard kontakt i finalen i den lette klassen 16/17 år, mens Silje M. Vedvik tapte finalen i den tunge klassen 0-1. Camilla ble kåret til stevnets beste utøver. 

Balder (arkivfoto fra Jr NM 2009)

Søndag var det våre yngste som konkurrerte, og her deltok vi med 12 utøvere.

Fredrik Sundby debuterte i sin rekruttklasse i kata, og gikk like godt til topps.

Det samme gjorde Frid Hjerpaasen i kata i sin debut i klassen, mens hun vant klassen sin i kumite senere.

For øvrig serverte unge Frid en rekke flotte spark til hodet, og begynner nå virkelig å bli presis med disse. 

Fredrik, Frid, Solvor, Mariam og Andreas

Christian Steen debuterte i rekrutt 8-10 år. Han gjorde en flott innsats og vant sin første runde. Han glemte seg litt i andre runde og røk da ut.

 

Christian
Martin

 

Mariam Skogland og Solvor O. Moe møttes i finalen i sin kataklasse, og Mariam vant. Martin Sjåvik tok sølv i både kata og kumite, mens det ble 4 plass på Andreas Dieserud i kata. Ronja Ek vant både kata og kumite i sin aldersklasse. Sebastian Tenmann tok sølv i kataklassen sin.

Ronja, Sebastian, Marie, Nivetha og Maria

I kata jenter 12 år ble det trippel, med gull til Nivetha Kanagaratnam, sølv til Marie Sjåvik og bronse til Maria Smith. I kumite ble det igjen gull til Nivetha, mens Marie tok sølv, etter forlengelse. Frid, Nivetha og Ronja var dermed de beste utøverne med gull i både kata og kumite i sine aldersklasser.

Styret gratulerer med topp innsats og resultater i helgen!