Det ble gull til Kim i kumite – 55 kg i EM i stilarten wado ryu karate. Espen C. Skretting tok sølv i åpen klasse.

English translation here…

 

Mange stilartsorganisasjoner arrangerer lukkede EM og VM for sine stilartsorganisasjonsmedlemmer. Stilartsmesterskapene må ikke forveksles med de offisielle EM og VM i karate, som er åpent for alle stilarter i karate.

Dette mesterskapet var for Wado Ryu Norge og deres internasjonale organisasjon, og foregikk i Roma. 7 nasjoner deltok.

Kim (arkivbilde fra NM 2010)

Espen

Fra Norge deltok det utøvere fra Troll k.k., Halden k.k., Satori k.k., Sotra k.k. og våre 2 utøvere. Espen har vært engasjert som trener og utøver for dette stilartslandslaget, og Kim har vært med på deres treninger.

Dette førte til at de ble tatt ut til å være med på laget som dro til Roma før helgen. Her gjorde de seg svært gjeldende med sine individuelle resultater, samt at Espen var med på herrelaget som vant lag kumite, sammen med Martin Heede og Espen Johansen.

Ellers ble det gull til Albertine Gellein i kata sr, Marius Mørner Bartnes i kumite sr. – 75 kg, Joakim Johansen og Kouros Samari i kumite 16/17 år.

Kim har i løpet av 2010 vunnet VM i kumite i Kofukan organisasjonen, og nå EM i Wado ryu.

Styret gratulerer Kim, Espen og de andre medaljevinnerne fra Wado Ryu Norge.