Heian Cup i Karlstad i Sverige avholdes for tiende gang.

 

Klubben stiller med en stor tropp i dette stevnet for u. 21 år. Vi har hatt som tradisjon å delta på dette stevnet, som har høy sosial profil, i tillegg til at vi får matchet utenfor Norge uten at det koster for mye.

Det norske landslaget for 14-21 år reiser bort i buss lørdag morgen, og selv om vi har mange med der, regner vi med tøff motstand fra både norske, svenske og danske utøvere. Ca. 50 klubber er påmeldt, og beste klubb får napp i den store vandrepokalen som må vinnes 3 år for å få den til odel og eie.

Vi skal gjøre et seriøst forsøk på å ta et napp i den. Klubben stiller med 24 utøvere, 4 coacher, filmfotograf, fysio, og en del foreldre. Klubben legger opp til sosial samling fredag kveld, på en lokal italiensk restaurant, for de som reiser bort fredag. Stevnet går lørdag.

Styret ønsker lykke til!