Det var regionsstevne og minicup i Sarpsborg i helgen og våre utøvere sanket mange gjeve medaljer.

 

 

I regionsstevnet i Sarpsborg viste Arik Amroun at formen er stigende, og vant senior kumiteklassen etter glimrende fighting. Også Carl Gustav D. Myreng viste gode takter ved å vinne kata og ta sølv i kumiteklassen 12/13 år.

I tillegg ble det sølv i kumite 16/17 år damer ved Silje M. Vedvik. Sum i RS ble da 2 gull og 2 sølv.

I minicupen søndag ble det dobbeltseier i kata 8-10 år ved Mariam Skogland gull, og Solvor O. Moe sølv. I gutteklassen ble det gull ved Martin Sjåvik, og bronse ved Andreas Dieserud.

Andreas, Solvor, Mariam og Martin

I kumite tok Martin sølv i klassen. I kata jenter 11/12, ble det storeslem ved Ronja Ek gull, Nivetha Kanagaratnam sølv, og Marie Sjåvik bronse. I kumite ble det sølv på Ronja i jenter 11 år, mens det ble bronse til Marie og Nivetha i 12 år. Edian Mulalic tok også bronse i 12 årsklassen i kumite gutter.

Edian, Marie, Ronja og Nivetha

Sum i MC ble da 3 gull, 3 sølv og 4 bronse.