Flott innsats av unge Mikael Amroun i Tyskland.

 

German Open er et stevne med høy kvalitet, og kun for seniorer. Mikael Amroun i kumite – 84 kg, gjorde en flott innsats, og gikk helt til tredje runde. I hans klasse var det 52 utøvere, og Mikael møtte først en utøver fra Belgia, hvor Mikael var helt overlegen og vant 8-0 før full tid. Deretter ble det en hard kamp mot en nederlender, hvor Mikael vant 1-0. I tredje runde møtte han en tysk landslagsutøver med flere medaljer i EM sammenheng.

Mikael ledet lenge 1-0, men tyskeren hentet inn og vant 2-1. Tyskeren tapte semifinalen 2-1 for Kroatia, som vant, mens tyskeren vant bronsefinalen 4-0. Sterkt av unge Mikael, som var Norges beste denne dagen. Dette lover bra for Banzai Cup i Berlin til helgen.

Hans bror Arik tapte 1-3 for en landslagsutøver fra Østerrike i kumite + 84 kg, som senere tapte semifinalen og bronsefinalen.

De andre norske var Monessa Tørge i – 61 kg og Bettina Alstadsæther – 55 kg, begge fra Stavanger k.k. Monessa har vært syk, og var ikke helt frisk, men stilte opp, og tapte 0-2.

Bettina ledet 6-4 til sekunder gjenstod, da motstanderen greide å utligne med et spark til kroppen. I forlengelsen hadde Bettina et fint spark til hodet, og ble muligens snytt for seieren gjennom å bli straffet for sparket.

Ingen av de to jentene fikk rekval. Likevel bra med mye scoringer og oppmuntring for Bettina foran Banzai Cup, hvor Norge stiller med over 30 utøvere.

Mizuchi stiller med 13 utøvere i Berlin.