Onsdag hadde vi igjen besøk av stormester Egil Fosslien i klubben. Han tok for seg selvforsvarsteknikker for brun og sortbeltene våre.

 

Sensei, Egil Fosslien og Edward Valholm

Egil er på tross av sine snart 75 år fortsatt aktiv innen Hapkido, med en glødende interesse for budo. Han lever i USA, og er der pensjonert lege. Han har bodd i USA siden 1967.

Egil Fosslien instruerer

Denne uken er han på besøk i hjemlandet, og avsatte litt tid til å instruere litt Hapkido hos oss. Edward Valholm, 3. Dan i Taekwondo og Hapkido, hadde også tatt turen til klubben for å trene med Egil. Han fungerte som kasteball for Egil.

Egil Fosslien kaster Edward Valholm

Det var noen kjente teknikker, og en del nye teknikker som ble praktisert denne kvelden. De har ikke noe konkurransesystem, så det ble tradisjonell trening for våre tradisjonelt trenende. Etter trening bar det på en lokal restaurant for å utveksle synspunkter på alt rundt kampkunst.

Etterpå var det middag

Styret takker Egil for hans besøk.