Imponerende oppvisning av våre unge mente mange besøkende på lørdagens kampsportgalla på Youngstorget.

 

Alle foto: Runar Storeide

 

Karate, taekwondo, aikido, kung fu, doce Peres, capoeira, taiji, wushu og flere kampsporter var representert på kampsportgallaen. Været var dårlig til å begynne med, men etter hvert stakk også solen frem, og det ble en flott dag på Youngstorget.

Det hele ble åpnet av Mio Otashiro fra den japanske ambassaden. Hun og mannen forsøker å trene hos oss så ofte de kan. Selve kamsportgallaen ble sikkert ledet av konferansier Dag Jacobsen, sportssjef i forbundet.

Det var mange flotte oppvisninger å se. Fra klubben stilte Camilla T. Skaanes, Matilde Bratli og Carl Gustav D. Myreng. På kort varsel hadde de øvet inn en flott show mix etter musikk, samt at de gikk Seienchin etter musikk.

Vår tidligere topputøver Tine F. Henriksen hadde funnet musikk til Seienchin, som forsterket inntrykket av kataen veldig flott. Begge deler ble vist 2 ganger i løpet av dagen. De fremstod som teknisk dyktige og svært proffe. Veldig bra med tanke på hvor kort tid de hadde på å forberede seg.

Vi fikk tilbakemeldinger fra både fagfolk og menigmann at det var usedvanlig nivå på våre unge, og oppvisningen er nå ønsket ved flere fremtidige arrangementer.

Styret takker dem for at de stilte opp og gjorde ære på klubben.