De avsluttende graderingene ga klubben 3 nye svartbelter.

 

Som vanlig de senere årene, var det Asker k.k., OSI og vår klubb som avholdt leir sammen. Denne gangen var det også noen utøvere fra Manglerud karateklubb med. Helsethallen var innleid, sensei Henriksen og Britt Haavaldsen arrangerte alt.

Det ble kjørt treninger fra kl. 10.00 om formiddagen til 18.00 på kvelden, lørdag og søndag. Hele 15 instruktører fra klubbene deltok Det var delt inn i grupper i henhold til alder og ferdighet.

Leirdeltagerne fikk skikkelig spissing av graderingspensumet sitt i løpet av helgen. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet, som gjorde at graderingen ble bestått, eller at de fikk en høyere klasse en de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren.

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet som du skal ha resten av ditt karateliv.

Denne gangen var det Preben Thambiah som tok jr.1. Dan, mens Tor-Arnt Olsen og Erik Schmidt tok 1. Dan.

De som ikke bestod graderingen sin denne gangen må bare stå på videre. Styret gratulerer alle som besto, og spesielt våre nye svartbelter med vel gjennomført gradering.