Ca. 60 barn deltok.

 

   

Noen uker før gradering hvert halvår, arrangerer klubben graderingstrening. Det går ut på at de barna som vil, viser noe av det de skal vise til gradering.

 

De som er nye viser kombinasjoner, mens alle videregående barn viser sin kata. De får da en vurdering av 3 av klubbens høyere graderte, på hvordan de ligger an. De fleste får beskjed om at de ligger greit an, andre at de må skjerpe seg, andre igjen at de gjør det svært godt. Slik var det denne gangen også.

   

Det er lagt opp til en sosial profil, hvor alle får medaljer for å ha gjennomført. Etter medaljeutdelingen er det kaker, boller og brus. Som vanlig hadde Britt Haavaldsen ordnet med all servering og hjelp til dette.

Dommere var Rasmus Verlo, 1. Dan, Kate Gry Bache Larsen, 3. Dan og sensei Henriksen, 6. Dan. Sekretariatet ble styrt av Henrik Engelschiøn.

   

Styret takker for hjelpen! For instruktørene er det også nyttig å få en vurdering av sine partier fra andre instruktører, slik at de kan få en pekepinn på hvor de skal sette inn støtet frem mot graderingen.

Vi ønsker alle lykke til med graderingen 6. juni!