Norge hadde 3 utøvere i bronsefinaler søndag.

 

Blid sensei Henriksen og like blid Caroline

Caroline hadde walk over i første runde, og møtte Sveits i andre runde. Her ble det seier 3-2. I kvartfinalen slo hun Ungarn 5-3. I semifinalen ble det desverre tap 0-1 for Serbia. Dermed ble det bronsefinale mot England, hvor Caroline vant 3-2. Kjempebra av Caroline, som var tilbake der vi vet hun kan være.

Serbia sølv, Tyrkia gull, Croatia og Caroline bronse

De andre to norske som var i bronsefinaler var Gitte H. Brunstad fra klubben, og Martin Heede fra Troll k.k.

Gitte tapte første kampen mot regjerende verdensmester fra Slovakia, 1-2. Slovakia gikk til finale, og dermed rekval for Gitte. Etter å ha slått Bulgaria og Tyrkia, ble det tap for Macedonia i bronsefinalen. Slovakia vant finalen 7-0 over Serbia.

Martin Heede ble disket for hard kontakt i sin bronsefinale.

Mikael Amroun gikk til kvartfinale etter å ha slått Kypros og Frankrike. I kvartfinalen ble det tapt for fjorårets sølvmedaljevinner fra Sveits. Dette etter at Mikael gikk for hardt mot hodet, og fikk 3 straffepoeng i mot seg.

Da er EM 2010 over, og Norge har gjort et av sine beste jr. EM i historien. 1 sølv, 1 bronse, 2 tapte bronsefinaler og 2 kvartfinaleplasser. Det vitner om flott bredde i en så liten nasjon som Norge.

Det neste for en del av juniorene er Dutch Open for seniorer i midten av mars. Her kan utøvere 18 år + delta.

Caroline bronse