Ca. 60 barn deltok.

 

Noen uker før gradering hvert halvår, arrangerer klubben graderingstrening. Det går ut på at de barna som vil, viser noe av det de skal vise til gradering.

Spente barn og foreldre

De som er nye viser kombinasjoner, mens alle videregående barn viser sin kata. De får da en vurdering av 3 av klubbens høyere graderte, på hvordan de ligger an. De fleste får beskjed om at de ligger greit an, andre at de må skjerpe seg, andre igjen at de gjør det svært godt.

Marie Sjåvik fikk kveldens høyeste score for en flott utført Tensho

Slik var det denne gangen også. Det er lagt opp til en sosial profil, hvor alle får medaljer for å ha gjennomført. Etter medaljeutdelingen er det kaker, boller og brus.

Som vanlig hadde Britt Haavaldsen ordnet med all servering og hjelp til dette. Dommere var Mikael Ek, 2. Dan, Kate Gry Bache Larsen, 3. Dan og sensei Henriksen, 6. Dan. Sekretariat Henrik Engelschiøn og Morten Lein. Styret takker for hjelpen!

Sensei Henriksen deler ut medalje

For instruktørene er det også nyttig å få en vurdering av sine partier fra andre instruktører, slik at de kan få en pekepinn på hvor de skal sette inn støtet frem mot graderingen.

Vi ønsker alle lykke til med graderingen 13. desember!