Det ble en hyggelig avslutning på jr. VM og en flott hjemreise og hjemkomst.

En gedigen bankett avsluttet jr.VM 2009. Før banketten besøkte troppen restauranten Fridays i Rabat og spiste. Deretter bar det til banketten hvor de fleste nasjonene deltok.

Norske utøvere på bankett

Sensei Henriksen fikk henvendelse fra en i trenerteamet til Venezuela, som hadde hatt Soke Inoue på besøk, etter at han hadde vært i Norge. Personen som henvendte seg til Sensei viste seg å være Antonio Diaz, sølvvinneren fra VM i kata for seniorer i Japan i fjor. Diaz er elev av Soke inoue, i Venezuela, og han hadde blitt fortalt av Soke at Sensei Henriksen skulle til Rabat. Sensei beskriver Diaz som en usedvanlig hyggelig og god representant for Sokes organisasjon.

Antonio Diaz, Sensei Henriksen og Venezuelas landslagssjef

Etter banketten ble det 3 timers søvn før hjemreisen startet fra Rabat kl. 04.00, via Paris. På flyet fra Paris til Oslo, tok Sensei Henriksen kontakt med kabinpersonalet vedrørende Hege, og flyets kaptein inviterte Hege inn i cockpiten de siste 20 minuttene av flyturen. Hege fikk oppleve innflyvningen og landingen fra cockpit, noe de aller færreste av oss noen gang kommer til å få oppleve.

Vel fremme og gjennom tollen, ble Hege og troppen møtt av masse venner og klubbtilhørende, som gjorde stas på Hege og Sensei med blomster og jubel. Britt Haavaldsen stilte som vanlig med hjemmebakt kake, i denne festlige anledningen.

Styret takker alle som stilte opp mandag kveld for å gjøre stas på Hege. Hege har fått noen flotte minner for livet, og gitt seg selv, klubben, og landet, håp for konkurranseframtiden. Som mange ganger nevnt tidligere, så er det Norges første medalje i jr. VM sammenheng.

Styret gratulerer Hege og Sensei med fantastisk innsats og denne historiske prestasjonen!