Iselin K. Pedersen utøvet for mye kontakt til hodet på motstanderen, og ble disket.

Den engelske motstanderen i 14/15 år + 54 kg, var overraskende ubevegelig, og Iselin var så hurtig at hun kom for tett flere ganger. Iselin greide ikke å omstille seg og justere i forhold til motstanderen, og ble disket for gjentatt kontakt. Motstanderen tapte neste runde, og dermed ingen rekval for Iselin.

Veldig synd, da Iselin absolutt kunne hevdet seg i klassen med sin hurtighet og gode teknikk. Hun går etter junior NM i slutten av måneden over i 16/17 år. Utøverne i denne aldersklassen er langt mer bevegelige, og det kreves bedre styrke i teknikkene, samt at det ikke brukes maske. Vi tror at Iselin er moden for den klassen.

Her blir Iselin tøyd av Nora

Jr. VM er over, og det er mange inntrykk å fordøye. At våre prinsipper og ideer virker på høyt internasjonalt nivå, fikk vi nok en gang bekreftet. Vi fikk også bekreftet at vi må stå på og forsøke å forbedre oss på en del områder.

Dette har vært oppmuntrende og lærerikt, og det må vel være bra?