Alle våre 3 utøvere tidlig ut av jr. VM torsdag.

Mikael Amroun startet med å vinne sin første kamp mot Equador, men på dommeravgjørelse, uten å produsere noen scoringer. I andre kamp mot Sveits, tapte han 1-2, også her uten å produsere noe særlig. Sveitseren gikk til kvartfinale, men tapte her 1-2, og dermed var Mikael ute. Sveitseren har sølv fra jr. EM, men Mikael burde kunne slått ham. Han gikk rett og slett dårlig, og må trene mer på våre prinsipper og kombinasjoner.

Gitte H. Brunstad møtte Kroatia, og kjørte kampen flott, men hoveddommer valgte å overse en scoring hun hadde, hvor 2 av de 3 flaggdommerne hadde scoring for Gitte. I et annet tilfelle ga dommeren scoring på tross av at den dommeren hun henvendte seg til markerte ingen scoring for Gittes motstander. Gitte hadde definivt ikke hoveddommeren på sin side, og ble rett og slett bortdømt. Den kroatiske utøveren tapte senere, og ingen rekval på Gitte.

Caroline tapte 0-2 for hjemmefavoritten, som senere tapte kvartfinalen. Måten Caroline tapte på var dog fullstendig preget av hennes forberedelser. Etter sykdom og skade, burde hun muligens ikke vært med til Marokko. Hun produserte ingen ting, og manglet fullstendig tro på alt det hun var så god på i Copenhagen Open, hvor hun fightet som en løvinne. Caro må nå blir helt frisk, og stå på for å komme dit hun var i København. Da har hun noe å gjøre i et mesterskap igjen.

Fredag skal de 2 utøverne fra Skedsmo k.k gå, Håkon Fjeldstad i 16/17 år – 55 kg, og Anders Fjeldberg i 16/17 år – 68 kg.

Fra Mizuchi skal Maria B. Roll gå i 16/17 år – 53 kg. Det er 40 utøvere i klassen, og Maria fikk w.o i første runde, og har trukket en utøver fra Australia i andre runde. Dette er Marias debut i EM eller VM sammenheng, så vi forventer ikke annet en at hun prøver å «slå» seg selv. Torsdag kveld ble det konstatert litt feber hos Maria, men vi håper det er forbigående og at hun kan stillr fredag.

Følg med videre i jr. VM i Marokko.