Det store alvoret nærmer seg, men utøverne kobler av mellom pliktene.

Etter felles frokost ble dagens første økt unnagjort. Flere av utøverne merket godt at gårsdagen hadde gitt lite søvn. Nok søvn og riktig næring er undervurdert av mange unge, noe de godt fikk merke under en litt tøff økt tirsdag morgen.

Mikael Amroun og Anders Fjeldberg kjøler bena

Noen småskader oppstod, men ingenting å bekymre seg for. Etter felles lunsj var registreringen på hovedhotellet unnagjort, og det ble mulig å slappe av litt på takterrassen ved svømmebassenget.

Utøverne nyter solen på takterassen på hovedhotellet

Byen Rabat ligger flott til ved sjøen, og de fleste store hoteller har takrestauranter med flott utsikt utover byen. Byen har ca. 1,3 millioner innbyggere, og Marokko har ca. 30 millioner innbyggere.

Lunsj på en lokal restaurant

For å sjekke hvordan reglene for kontakt skulle være, spurte vi 2 norske og 1 svensk dommer, og fikk 3 forskjellige svar. Dette med kontakt har alltid vært et omdiskutert tema, og vi vet at praksis kommer til å være forskjellig fra dommer til dommer.

Vi trodde dog ikke at 3 forskjellige dommere også skulle ha 3 forskjellige oppfatninger av hva reglene sa. Vi vil derfor sørge for at dette blir grundig klargjort på morgendagens coachmøte.

Hege og Iselin trener med de påbudte maskene for 14-15 år

På kvelden ble det kjørt en ny treningsøkt, før man avrundet med felles middag. Alle er fortsatt friske og skadefrie, og ser frem til å komme i gang med selve mesterskapet.