Uten våre 2 beste jenter viste de andre at det gror godt bak.

En tent og ivrig gjeng på 7 Mizuchi utøvere møtte opp kl 0930 klare for innsats.

Først i gang var Ronja Ek i kata 8-10 år. Til tross for sin unge alder har hun blitt en rutinert og meget god utøver. God på oppvarming og god i konkurransen. Vant sine runder med enstemmige dommerflagg og tok en velfortjent gullmedalje.

Neste ut var debutant Martin Sjåvik i kata 8-10 år. Han gjorde det han har trent på og vant sin første runde. I finalen ble det sterk motstander, men tapte likevel knepent 2-1. God innsats i sitt første stevne og sølv.

Marie Sjåvik og Maria Smith møttes i 1. Runde i kata jenter 11 år, og Marie vant knepent 2-1 etter Bassai dai av begge. Meget god gjennomføring av sin kata av de begge!  

Martin Sjåvik, Ronja Ek, Carl G. D. Myreng, Sebastian R. Tenmann, Marie Sjåvik, Maria Smith og Nivetha Kanagaratnam

En ny debutant i Nivetha Kanagaratnam, som gikk en flott Seienchin og vant 3-0!!! Imponerende i sin debut og flotte stillinger. En ung utøver jeg tror vi vil se mye bra fra fremover sammen med sine svært gode lagvenninner!

I bronsefinalen dro Maria i land seieren og finalen mellom Marie og Nivetha ble spennende hvor Marie trakk det lengste strået og vant 2-1. Flott innsats!

Sebastian R. Tenmann viste heller ingen respekt i kata 11 år, og vant sterkt 3-0 over Morten Hjerpaasen fra Asker, gikk en ny sterk kata i finalen og vant fortjent 3-0.! Meget bra og fortjent gull medalje!

Carl Gustav D. Myreng gjorde som alltid i sin kataklasse 12 år – vant oppskriftsmessig og bra sine runder og gull i kata.

I kumite møtte han vesentlige høyere motstandere, men viste ingen respekt i første runde og overrasket kanskje med stevnets flotteste teknikk, en ren Mawashi til hodet og det gav Sanbon – 3 poeng! Vant runden 8-2. I andre runde ble det mye gamle synder, med dårlige trekk av slaget, men var aktiv og vant på dommeravgjørelse. Tapte så semifinalen på dommeravgjørelse etter svake teknikker og dårlig trekk av disse, men revansjerte seg bra i bronsefinalen og førte kampen til 4-3 og sikret bronsen!