I søndagens Mini cup, deltok vi med 6 utøvere i 6 klasser, og de var best i sine klasser.

Søndag gikk Østlandets første Mini Cup for sesongen 2009/2010 av stabelen, med klubben som arrangør. Arrangementet ble flott gjennomført takket være klubbens medlemmer og trofaste dommere fra regionen.

Grunnet start av høstferien var deltagelsen litt mindre enn forventet, men det var bra nivå på mange utøvere.

Sarpsborg k.k stilte som vanlig med en kjempetropp, og var stevnets beste klubb med 6 gull, 7 sølv og 6 bronse. Veldig moro at de stiller med en så stor tropp, og at Juan Lopez sin satsning begynner å bære frukter. Dette må være deres beste Mini cup noen gang.

Vi ble nummer 2 med 6 gull og 1 sølv, fordelt på våre 6 utøvere. 3 plassen ble delt mellom Nippon og Samurai, med 1 sølv og 1 bronse hver.

NIF har regler om rangering for barn under 13 år. NKF har fulgt opp med ingen rangering. Barna rangerer som bare det, helt naturlig. Derfor tillater vi oss å gjøre det også, i og med at konkurransene kjører de vanlige kampskjemaene fullt ut. Dermed er det klart for alle og enhver hvem som havner på de forskjellige medaljeplassene.

Ronja, Marie, Maria, Sebastian og Carl Gustav

Kata

I jenter 8-10 var det jevnt i finalen, men Ronja Ek gikk av med seieren.

I jenter 11/12 år ble det dobbeltseier ved Camilla T. Skaanes på førsteplass, og Marie Sjåvik på andre plass. Her ble det også 4 plass på Maria Smith.

Sebastian R. Tenmann vant gutter 11 år, på tross av at han egentlig var påmeldt i nybegynnerklasse, men måtte gå mot de mer erfarne da det ikke var utøvere i hans egen klasse.

I klasse 12 år var Carl G. D. Myreng suveren.

Beste jente – Camilla T. Skaanes

Kumite

Vi er restriktive på hvem vi slipper til i konkurranse, og stilte kun med 2 utøvere i kumite.

Den ene var Camilla T. Skaanes i 11/12 år, og hun var like suveren i kumite som i kata, og var stevnets beste jente, med gull i både kata og kumite.

I kumite gutter 12 år, var muligens Carl Gustav den minste utøveren, men den beste. Han vant, og kopierte Camilla, og var stevnets beste gutt.

Styret gratulerer de minste med flott innsats!