Vi deltok i 14 klasser i regionsstevnet lørdag. 9 gull, 10 sølv og 8 bronse ble medaljefangsten.

På tross av at noen av våre internasjonale topputøvere ikke deltok, som vertskap var vi harde mot våre gjester lørdag. Utøvere fra 12 klubber, i alderen 12 år og eldre konkurrerte i 16 klasser.

Kata

Vår yngste utøver, Camilla T. Skaanes i 12/13 år, hadde en ustøhet i sin kata, og måtte derfor nøye seg med bronse. Camilla skal også konkurrere søndag i Mini cup (MC) i 11/12 års klassen, og vi tror hun vil revansjere seg der.

Embla von Ahnen og Camilla

Ellers i kata ble det gull på Carl Gustav D. Myreng i gutter 12/13 år, med Balder Hjerpaasen på sølvplass. Carl G. skal også konkurrere søndag i 11/12 år.

Balder, Carl Gustav og Even Johansen

I kata 14/15 ble det gull ved Hege Haavaldsen, med Yvonne Murray på sølvplass.

Yvonne, Hege og Celina Øier

På guttesiden ble det gull til Thomas Støcklin og bronse til Martin Ek.

Mikael Kerboeuf, Thomas og Martin

I kata 16/17 år var det kun jenteklasse, og her ble det gull til Nora S. Evensen, sølv til Malene D. Myreng og bronse til Maria B. Roll.

Vår gutt i denne aldersklassen, Robin Murray, ble flyttet opp til seniorklassen, hvor han tok bronse. Her fikk vi sølv ved Christian Heyerdahl-Larsen.

Christian, Arne Wallan og Robin

Kumite

I 12/13 år gutter – 45 kg, ble det igjen Balder og Carl Gustav i finalen, men denne gang byttet de plass på seierspallen. Balder vant, Carl Gustav sølv.

Carl G. D. Myreng, Balder Hjerpaasen og Jonathan Pedersen

I jenter 14/15 år tok vi igjen trippelseier, med Iselin K. Pedersen foran Hege Haavaldsen og Yvonne Murray på bronse. De to i finalen er tatt ut til jr. VM, så de vet vi er gode. Men Yvonne gikk igjen svært bra, og hadde flere flotte scoringer, og puster de etablerte i nakken.

Hege, Iselin og Yvonne

Martin Ek i – 50 kg gikk igjen et godt stevne, men tapte finalen knepent. Likevel, Martin er på gang igjen etter litt fravær. Edmond Sejdijai tok bronse i klassen.

Martin, Morten Arborg og Edi

Karl A. Svendsen i + 50 kg var nær ved å slå favoritten i klassen, Mikael Kerboeuf, Oslo k.k, men tapte 4 – 5. Dermed ble det bronse.

I jenter 16/17 år slet jr. VM uttatte Nora S. Evensen i første kamp, mot Nadia Martinsen, Halden k.k. Nora lå under 0-4, men hentet opp, og fikk uavgjort. I forlengelsen viste hun at hun hadde fått stilt seg inn, og vant klart. I klassen ble det igjen trippel Mizuchi, med Nora på topp, Maria B. Roll sølv og Malene D. Myreng på bronseplass.

På guttesiden 16/17 var Robin Murray i det umulige hjørnet i dag, og vant klassen.

På seniorsiden ble det kun avviklet herreklasser, og i – 75 kg ble det sølv til Roald Thorsen.

Roald, Eivind Øverås og Raymond Handelsby

I +75 kg møttes Arik Amroun og Kim A. Werner i finalen. En jevn og hard kamp, hvor Arik vant, og Kim Andre tok sølv.

Kim André, Arik og Andreas B. Klein

Det ble dessuten gjort stas på Gitte H. Brunstad som i forrige sesong vant jr. NM, sr. NM, tok bronse jr. EM og fikk Bærum kommunes idrettsstipend 2009.