Fredag 18. september kommer Sensei Tomiyama på besøk i klubben. Alle unntatt nye medlemmer fra i høst, får anledning til å trene med ham den fredagen. Benytt sjansen til å trene med den instruktøren som er vår sjefsinstruktør i stilarten.

Treningstider blir fredag 18. september i klubben:

Kl. 17.00 – 18.00
Alle barn fra gul stripe og oppover fra barnepartier. Grunnteknikker og prinsipper.

Kl. 18.00 – 19.00
Alle brun/sort. Nahate prinsipper og kata Seisan.

Kl. 19.00 – 20.00
Alle fra gul stripe og til og med blått belte fra voksenpartier. Pinan shodan til og med Pinan yondan.

Her er programmet for resten av helgen med Sensei Tomiyama.

Viktig:
Helgen 26/27. september, arrangerer klubben regionalt stevne for alle aldersgrupper i Helsethallen. Vi trenger funksjonærer til forskjellige gjøremål, og dette er det eneste stevnet og dugnad i sesongen 2009/2010. Vi ber derfor alle om å sette av denne helgen til litt innsats for klubben. Mer info vil komme i klubben om de forskjellige arbeidsoppgavene.