Klubben reiser med 30 personer, hvorav halvparten er utøvere. Totalt er den norske troppen på over 50 personer.

10. Grand Prix Hradec Kralove i Tsjekkia, går til helgen. Byen ligger ca. 12 mil øst for Praha, og hele den norske troppen bor i Praha. Vi kjører tur/retur hver dag de to konkurransedagene.

Fra Norge deltar 27 utøvere. Landslagets trenerteam reiser sammen med en rekke klubbtrenere og foreldre/ledere.

Klubben deltok på dette stevnet i fjor, og vi vet at det holder god standard på utøvere og arrangement. Klubben stiller med de beste vi har, bortsett fra Gitte H. Brunstad og Kim A. Werner, som begge dessverre er på skoleturer i utlandet.

Den eneste fra klubben og Norge, som tok gull i fjor, var Iselin K. Pedersen i kata 14/15 år. Ellers ble det sølv til Stian Bagroen i åpen klasse, bronse til Stian i vektklassen, bronse til Kim Andrè Werner, Nora S. Evensen og Martin Ek i sine kumiteklasser.

Det deltok over 1100 utøvere fra 104 klubber fra 14 land i fjor. Vi håper på at det første norske gullet i kumite skal komme i år.

Det er lagt opp til en sosial ramme fra klubbens del, og vi tar en utvidet helg for å nyte Praha om våren. Troppen drar nedover fredag formiddag, med retur mandag kveld. Vi har utøvere som konkurrerer lørdag og søndag.

Styret ønsker alle de norske lykke til!