Klubben forsynte seg grovt av premiebordet under NM i Oslo.

Arrangøren hadde invitert Hans Eksellense Minoru Kikuchi fra Japans ambassade og Oslos ordfører Fabian Stang, som æresgjester til finalene.

Kata damer med premieutdeler Fabian Stang

Lag herrer

I finalene fikk de se en rekke Mizuchi utøvere i aksjon. Første finale var kata kvinner, mellom Mizuchi jentene Iselin K. Pedersen og Hege Haavaldsen. Iselin vant i år som i fjor, denne gangen med knappest mulig margin, 3-2, og den ene bronsen gikk også til Mizuchi, ved Nora S. Evensen.

Også i kumite kvinner var det to Mizuchi jenter i finalen. Gitte H. Brunstad vant, med Caroline A. Thomassen på sølvplass, i en jevn og tøff finale.

Gitte H. Brunstad (arkivfoto www.kampsport.tv)

På herresiden ble det gull til Stian Bagroen kumite – 67 kg, Jørn O. Hansen – 84 kg og herrelag ved Stian Bagroen, Jørn O. Hansen og Espen C. Skretting.

Sølv til Mikael Amroun i – 84 kg, etter en jevn finale med Jørn Ove Her ble det bronse til Espen C. Skretting.

-84kg: Espen C. Skretting, Jørn Ove Hansen, Mikael Amroun

Også i herrelag hadde vi begge lag i finalen, og sølv på Arik og Mikael Amroun, sammen med Kim A. Werner, som også tok bronse i – 75 kg.

Kim A. Werner, bronse i -75kg

Årets Kongepokal gikk igjen til Stian Bagroen, etter en oppvisning av karate i sin finale. 8-0 før full tid, mot Håkon Fjeldstad, Skedsmo k.k.. Håkon er på juniorlandslaget, og en meget god utøver, som egentlig hører til i vektklassen – 60 kg. Grunnet sammenslåing, gikk han i – 67 denne gangen, og kjempet seg altså frem til finalen. Stian ble et nummer for stor, og vant 8-0 før full tid, etter å ha servert en rekke lekkerbisker i finalen.

Dette gjorde at juryen enstemmig valgte Stian til beste utøver på herresiden, og dermed Kongepokal nummer 3 på rad på hylla til Stian.

Forbundspresident Trond Berg, Stian Bagroen og Minoru Kikuchi

Totalt tok klubben 5 gull, 4 gull og 3 bronser i de 7 klassene som ble avviklet.

Styret gratulerer med et fantastisk NM av klubbens utøvere!