Slik var det også for våre yngste konkurranseutøvere i år igjen.

Trening til julemusikkrytmer, gags og utfordringer preget siste trening for våre yngste konkurranseutøvere.

Julefotball-turneringen på juletreningen ble denne gangen vunnet av jentelaget. Oppvarmingen startet med fotball mellom jentelaget, bestående av Iselin K. Pedersen, Yvonne Murray, Hege Haavaldsen, Nora S. Evensen og Gitte H. Brunstad, og guttelaget med Balder Hjerpaasen, Karl Andrè Svendsen, Edmond Sejdijai, Thomas T. Støcklin og Robin Murray.

Iselin K. Pedersen, Nora S. Evensen, Hege Haavaldsen, Yvonne Murray og Gitte H. Brunstad

Jentelaget med hele 4 Norgesmestere fra forrige måneds jr. NM, og guttelaget med 3 Norgesmestere.

Guttene gikk hardt ut, og ledet en stund 2-0. Men så presset jentene på, og tvang guttene til å gjøre feil på feil, slik at stillingen var 2-2.

Man kjørte encho sen, slik at sudden death gjaldt. Her presset igjen jentene på, med hardt og jevnt arbeid, koblet sammen med innsats og tålmodighet, slik at Balder ble presset til å handse, og dermed straffe og seier til jentene 3-2.

Jentene jublet, mens guttene lot sin vrede over tapet gå ut over Balder.

Gutta banker Balder

Videre var det gags, sparring, tøyning, og til slutt tameshiwari, knusing. Det var norsk ved som fikk gjennomgå, da alt ble knust til pinneved med shuto(håndkant), seiken (knytteneven) og til slutt enpi (albue). 

Høsthalvåret fikk en fin avslutning, før vi går løs på vårhalvåret.