I høstferien var klubben engasjert i et samarbeid med Litteraturhuset i Oslo.

Klubben skulle delta i Litteraturhusets høstferieprosjekt, “Bok og bank”, støttet av Kirke og kulturdepartementet og Oslo kommune.

Prosjektet gikk ut på at ungdom fikk et tilbud om å delta på aktiviteter tilknyttet kampsport, musikk og film, hos Litteraturhuset.
Litteraturhuset, med den tidligere landslagsutøveren og Kongepokalvinneren Monica Helvig som prosjektleder i spissen, hadde engasjert en rekke toppfolk til å undervise i emnene.
Innen kampsport/film, var en kjent amerikansk stuntmann engasjert. Han hadde trent både karate og taekwondo, og viste lysbilder og filmsnutter fra filmer han hadde spilt i, samt at han underviste litt stuntmanntriks.
Videre var Mette Solli engasjert for å undervise kickboksing, Nicola muy thai og vi til å undervise karate.
Ca. 15 ungdommer fra 8 forskjellige nasjonaliteter ble undervist 2 timer per dag i 3 dager, for så å skulle holde en liten oppvisning sammen med vårt jentelag. 
Jentelaget bestod av Hege, Nora og Iselin, som viste lagkata med bunkai og show mix.
De som underviste var sensei Henriksen med hjelp fra Hege og brødrene Arik og Mikael Amroun.
Det ble holdt oppvisning med lyssetting, rap fra musikkgjengen og film fra filmgjengen. Et spennende og flott opplegg organisert av Litteraturhuset. 
Under ser du bilder fra arrangementet, med bl.a. sensei Geir V. Henriksen, Hege Haavaldsen, Nora S. Evensen, Iselin K. Pedersen, Mikael Amroun og ungdommer som deltok.