Vi sender en stor tropp til Heian Cup i Karlstad denne helgen. 5 utøvere reiser også til Banzai Cup i Berlin.

Det er fjerde året på rad vi deltar i Heian Cup i Karlstad.

Et kjempestevne som denne gangen er for de under 18 år. Vi deltar med 19 utøvere, samt at en rekke coacher, foreldre, venner og søsken reiser bortover. Til sammen over 40 personer.
Til Banzai Cup reiser våre 2 VM uttatte utøvere, Stian Bagroen og Lars F. Berrum. I tillegg skal Espen C. Skretting og Arik Amroun forsøke å kvalifisere seg til VM. Også Mikael Amroun er tatt ut til å delta, etter sin flotte innsats i Luxemburg.
Mikael stiller i klassen 16/17 år, mens de andre stiller i seniorklassen.
Coach er sensei Geir V. Henriksen. 
Vi har aldri tidligere deltatt i dette stevnet. Dagen før stevnet, blir det arrangert trening med verdensmestrene Alagas fra Tyrkia, og Aghayev fra Azerbaidjan. Det blir derfor en svært spennende opplevelse for våre, med både trening og stevne.
Styret ønsker lykke til!