I tillegg til Mikaels gull, ble det 4 sølv og 6 bronser.

Det var deltagere fra 9 nasjoner i dette åpne stevnet, som vi deltok i for første gang.

Vi merket oss at det stilte en rekke nasjoner med trenere fra trenerteamene til flere landslag, og Belgia stilte med sine beste landslagsutøvere. Det ble bra matching for alle våre, og det var Mikael Amroun (17) som var aller best denne gangen. Han feiet all motstand av banen med 8-0 i første runde, 8-0 i kvartfinalen, 7-0 i semifinalen og 5-0 i finalen. Wang toppidrett-eleven er i glimrende form, og fikk oss garvede til å gripe til superlativene flere ganger.

Mikael Amroun og Kim A. Werner i midten

Finalemotstanderen tok senere bronse i Espens seniorklasse, så muligens kunne Mikael også ha hevdet seg her. Vi valgte likevel å stoppe hans matching etter den vellykkede finalen i hans egen aldersklasse.

Espen C. Skretting (24) gjorde også sine saker svært bra.
Han kjempet seg frem til finalen i klassen, hvor Diego Vandeschrik (23), regjerende europamester i klassen, var motstander. Belgieren har medaljer fra alle EM og VM de siste årene, på tross av sin unge alder.

Espen kjempet jevnt med belgieren, men tapte til slutt 1-2, etter blant annet å ha fått et straffepoeng mot seg for å ha utøvet for hard kontakt.
Belgieren er en av favorittene til VM-gullet i klassen i november.

Espen viser at han etter sitt lange skadefravær nå er på vei tilbake for fullt, og kan bli en mann på det norske laget til VM i høst.

Espen C. Skretting til venstre

Lars F. Berrum (22) jobbet seg også frem til finalen i sin klasse, blant annet etter å ha slått Bram fra Belgia, som han tapte for sist gang de møttes i British open. Belgieren er forhåndsuttatt til VM. I finalen ble det tap for Lars mot en franskmann. Lars sliter fortsatt med skaden han pådro seg i matchingen mot Frankrike for 4 uker siden, og har mer inne.

Lars F. Berrum (venstre) og Arik Amroun (høyre)


Caroline A. Thomassen (18) tapte helt unødvendig sin finale, etter å ha ledet 2-0. Caroline må bare ta lærdom av dette og kjøre slik hun får beskjed om, i stedet for å kjøre slik både hun og coachene vet fører til tap.

Caroline A. Thomassen til venstre på pallen


Nora S. Evensen (15) overrasket ved å gå til finalen i sin klasse. Denne kunne hun ha vunnet, men en tvilsom scoring ga knepent tap 2-3. Likevel, kjempeoppmuntring for unge Nora.

Nora S. Evensen til venstre

Stian Bagroen (23) tapte i innledende for den belgiske vinneren av klassen, på encho sen (første poeng vinner) i forlengelse. Han fikk rekvalifisering, og vant senere bronse.

Stian Bagroen til høyre

Det samme gjaldt Gitte H. Brunstad (17), Arik Amroun (21), Isabelle Aguilera (18), Kim A. Werner (17) og Hege Haavaldsen (14). Alle tapte knepent for vinnerne av klassene, og tok bronse senere.

Gitte H. Brunstad nummer to fra høyre

Flott innsats og mye verdifull internasjonal matching og erfaring for våre utøvere.

Hege Haavaldsen til høyre

Isabelle Aguilera til høyre

Styret gratulerer med de flotte resultatene!