Anthony K. Bratli, instruktør og daglig leder for vår hovedsponsor, Aker Eiendomsmegling AS, var en av årets deltagere i Robinson ekspedisjonen på TV3. Vi tok en prat med ham, og her kommer det vi fikk ut av det.

Mange har kanskje fått med seg reklamen for årets Robinson ekspedisjon på TV3, hvor Anthony er en av hovedpersonene.

Anthony og eldste datter Julie

Anthony søkte aldri, men ble forespurt etter at en person fra TV3 overvar en hendelse Anthony ryddet opp i på Rhodos, et par år tilbake. Personen fra TV3 glemte aldri episoden, og da årets deltagere skulle velges, fikk Anthony forespørsel om å delta.

Anthony og hele familien trener karate

Anthony har 4 barn, er svært aktiv som idrettsleder i både karate og fotball, samt at han driver Aker Eiendomsmegling AS. Da han visste at deltagelse kunne føre til et langt opphold i utlandet, ba han derfor om betenkningstid før han svarte.

Anthony gir sine instrukser til fotballjentene i Haslum

Etter å ha konferert med sin kone, sine medarbeidere i firmaet, og ordnet med vikarer til idretten, bar det av sted til Østen etter å ha tatt en bråte med vaksinasjonssprøyter. Han hadde også konferert med vår styrke og kostholdsekspert i klubben, Espen Arntzen, og fått verdifulle tips til forberedelser de siste ukene før avreise.

Anthony som lagleder med sin datter Matilde

Den tidligere politimannen, og nå eiendomsmegler, var klar for nye spennende oppgaver.

Anthony som lagleder på stevne i Danmark

Det ble en utrolig spesiell opplevelse han aldri kommer til å glemme, eller angre på at han tok del i. Deltagerne opplevde stormer, lynnedslag, haiangrep, slangebitt, insektsangrep, hjerteproblemer og ikke minst måtte de gjennomgå de utroligste ting iscenesatt av programledelsen. Når man da vet at det var 45 grader om dagen og 35 om natten, med nesten 100 % fuktighet, kan man selv tenke seg hvordan det ble etter hvert, når man knapt får mat og drikke. Anthony tok av 5 kg før han dro, og nye 11 kg under oppholdet.

Anthonys datter Matilde med Christer Falck

Fordi han hadde forberedt seg godt, plaget ikke dette ham nevneverdig.

Derimot var det mange andre som slet med dette. Anthony syntes også det var interessant å se hvordan tilsynelatende tøffe folk, ofte var de som brøt sammen tidlig, og at andre man trodde skulle bryte sammen, noen ganger overrasket.

Anthony og Matilde med klubbpokal og egne pokaler fra karatestevne

Programmet har gått noen år, og det krever selvfølgelig nye og spektakulære momenter for å fange folks interesse.

Årets utgave er nok etter det vi har fått tips om, den råeste utgaven noensinne.

At Mizuchi har med en deltager, gjør det for oss ekstra spennende å følge med på i år.

Anthony assisterer på graderingsleir

Vi sitter ikke inne med opplysninger om hvordan det hele utviklet seg, men de dryppene vi har fått, tilsier at alle våre medlemmer bør følge med når det hele starter søndag 14. september.

Les også mer på

http://www.budstikka.no/sec_kultur/article194377.ece

http://www.ba.no/puls/reality/article3744447.ece

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=524891