Sensei Henriksen har igjen vært i utlandet for å pleie kontakter. Denne gangen var han i Vodice, Kroatia.

Sensei Henriksen har vært en uke i Vodice, Kroatia, for å sjekke muligheter for å avholde samlinger der.

Klubben har en tidligere elev som bor i Srima, som er nabobyen til Vodice. Vodice ligger ca. 80 km nord for Split. Byen ligger flott til med nydelig skjærgård, trivelige restauranter, strender og et yrende liv.

Sensei har sjekket bo og treningsforhold, og besøkt lokale kampsportklubber. På grunn av våre lokale forbindelser ble han mottatt med åpne armer og stor gjestfrihet.

Mange dører åpnet seg i løpet av uken, og mulighetene er store. Grunnen til at akkurat dette området har vært interessant, er kombinasjonsmulighetene trening og ferie.

Årets sommerleir går på Kreta, Hellas, men sensei ser ikke bort ifra muligheten for at Kroatia kan være et alternativ ved en senere anledning. Området har muligheter for gode treningsforhold, transport og gode boforhold. I tillegg er vi blitt tilbudt gode og rimelige betingelser.

Et av de beste treningsstedene var en ITF taekwondo klubb, som hadde skikkelige matter og muligheter for styrketrening på samme sted. Klubben regnes som svært sterk i ITF, og sensei ser interessante muligheter for utvidet horisont.

Besøk i den lokale ITF taekwondoklubben

I vår stadige søken etter å forbedre oss, går sensei som vanlig i spissen for nye prosjekter, så får fremtiden vise hva det blir til.