Arik Amroun reiste til Frankrike i helgen, for å kvalifisere seg til det franske mesterskapet i åpen klasse. Det greide han.

Dette var et interregionalt stevne, hvor medaljevinnerne i hver klasse ville være kvalifisert til det franske mesterskapet i slutten av mars.

Arik hadde tidligere kvalifisert seg til det franske mesterskapet i + 80 kg, og nå ønsket han å gjøre det samme i åpen klasse.

Vi snakket med Thierry Masci, den franske landslagssjefen, og han mente dette kom til å bli tøft for Arik.

Men Arik vant første kampen 11 – 3 før full tid, og andre kampen 10-2 før full tid.

I semifinalen vant han på encho sen(første poeng vinner i ekstra omgang).

Dermed var han i finalen, som han vant etter at motstanderen ble disket for gjentatte ulovlige teknikker som å gå ut eller å holde for mye.

Dermed er Arik kvalifisert for det franske mesterskapet i både + 80 kg og åpen klasse.

Ingen utøver fra Norge har tidligere gjort dette, og det skal bli spennende i slutten av måneden.

Styret gratulerer Arik med flott innsats!