Opplegget med Øyvind Hammer har fått styret til å utvide klubbens tilbud til publikum og medlemmer. Nå vil det være mulig å få en av landets fremste eksperter på karate som personlig trener på dagtid.

Klubbens styre bestemte på siste styremøte å utvide klubbens tilbud til også å omfatte tilbud om personlig trenere.

I alle år har klubben hatt tilbud til folk om å trene i grupper.

Etter at klubben satte i gang prosjektet med Hammer, bestemte styret på siste styremøte at hvem som helst skulle kunne få tilbud om personlig trener.

Ikke nødvendigvis for å kjøre et så hardt løp som Hammer kjører, men kanskje for å føle seg bedre forberedt til graderinger eller fordi kveldstid passer dårligere.

Uansett grunn, klubben ønsker å utvide sitt tilbud, slik at folk som ønsker privat undervisning kan få dette etter avtale med klubbens ledelse.

Styret ser at det kan være behov for at både aktive medlemmer som trener mot graderinger, og folk som ønsker å trene utenom vanlige treningsgrupper, skal kunne få sjansen til dette gjennom klubben.

 

Vi innehar noe av landets beste kompetanse på området, og disponerer lokaler døgnet rundt.

Vår Sensei, Geir V. Henriksen, vil være den som skal stå for slik personlig trening.

Henriksen har mer enn 30 års erfaring i å undervise karate på alle nivåer, og underviser i dag elever på SFO og til og med landslagsnivå som landslagstrener.

Som kjent er han også klubbens ansvarlig for prosjektet “svart belte på 1 år”, med Ole Einar Bjørndalens personlige motivator, Øyvind Hammer.

Dermed skulle interesserte være sikret en av landets fremste karatetrenere som sin personlige trener.

 

Ordningen vil bestå i at klubben tilbyr personlig trener på dagtid i tidsrommet 12.00 – 17.00.

Interesserte kan kontakte oss på gevalent@online.no  for nærmere avtale.