Minicup på Strømmen viste at våre yngste jobber veldig bra. Vi var påmeldt i 7 klasser, men var best i 8 klasser.

Det rangeres ikke offisielt i minicup, i henhold til NIF`s bestemmelser om barneidrett.

Men i og med at klassene kjøres helt ut, vet jo alle hvem som havner på hvilken plass i hver klasse.

Denne gangen må nok alle finne seg i å stille i skyggen av Matilde Bratli.

I kata ble Matilde slått i finalen av Camilla T. Skaanes, med Ronja Ek på tredje.

Camilla, Ronja, Matilde

Matilde deltok også i kumite 8-10 år, men fikk her kun en kamp, som hun vant.

Vi ba derfor om at hun kunne få stille i gutteklassen for samme alder.

Det fikk hun tillatelse til, i og med at det var en strykning i klassen, og dermed fikk hun mer matching. Matilde og 15 gutter. Vi tror ikke vi overdriver hvis vi påstår at Matilde var minst og lettest i klassen.

Med sin glimrende teknikk og bevegelse, hurtighet og blikk, slo hun den ene gutten etter den andre og etter 4 kamper sto hun som vinner av klassen.

I tre av kampene scoret hun 2 sanbon i hver kamp.

Matilde Bratli går mot gutta!

Når hun i tillegg tør å prøve dristige kombinasjoner og står for en støyt, var dette en opplevelse vi sent kommer til å glemme.

Vi kan bare huske at en jente har bedt om, og fått lov til å stille mot guttene før i historien. Det var Kim F. Henriksen, som for en 10-12 år siden gikk til finalen i gutteklassen, hvor vi tok henne ut før finalen, da vi mente motstanderen der var for stor og tøff for henne.

Matilde blir dermed så vidt vi kan skjønne den første jenta som vinner en gutteklasse i et regionalt stevne.

Matilde Bratli, stevnets råeste.

Vi må knipe oss i armen når vi ser hva denne snart 10 år gamle jenta presterer ute på matta.

Hun beveger seg som en internasjonal topputøver i med høyere alder, og har et repertoar av flotte teknikker som gleder enhver kumiteentusiast. Maken til 10 åring har vi ikke sett på karatematta før. Den store utfordringen for klubben vil bli om vi greier å holde hennes interesse vedlike fremover.

Men de var mye annet å glede seg over også.

I kata på guttesiden var Carl Gustav Drabløs Myreng rå som vanlig og vant klassen 8-10 år.

I klasse kata gutter 11/12 år, vant vår ferskeste utøver Philip Dahlstrøm finalen mot Balder Hjerpaasen.

Balder vant kumiteklassen for 11 åringer som har konkurrert mer enn 1 sesong, mens Philip vant klassen for de som konkurrer første sesong.

fra v. Balder Hjerpaasen, Matilde Bratli, Camilla T. Skaanes, Carl G. D. Myreng, Philip Dahlstrøm, Ronja Ek.

I 12 års klassen var Edmond Sejdijai revansjesugen etter tapet i Heian Cup forrige helg, og gikk helt til topps i klassen.