Mizuchis beste konkurranseutøvere over 14 år reiser for å delta på landslagets opplegg i forbindelse med forbundsleiren i Mandal 26-29. juli.

Selve sommerleiren inneholder trening for mange forskjellige budogrener. Dette kan du lese mer om på forbundets hjemmeside www.kampsport.no

Her skal også det franske juniorlandslaget i karate trene sammen med det norske og deler av det svenske landslaget. Mizuchi sender 13 utøvere og 3ledere.                                                                                              Alle våre er utøvere som er på aldersbestemte landslag.

Det skal holdes trening torsdag kveld, 2 økter fredag, 1 økt og matching lørdag, og 2 økter søndag. Instruktører for landslagene blir de norske og franske trenerne.

Det er ganske oppsiktsvekkende at stornasjonen i karate, Frankrike, velger å forberede seg til høstens VM for 16-21 år sammen med Norge og Sverige, i Mandal.

Vi var på besøk hos dem i fjor med en del juniorer, samt at vi satte oss i respekt under senior EM i Mai. Franskmennene vet hvilke små resurser vi sliter med, samtidig som de vet at vi er flinke til å organisere. Når vi da slår bra i fra oss, er de nysgjerrige på hvordan vi driver.

Fra forrige samling sammen med franskmennene i 2006

Frankrike har et budsjett på 20 ganger det norske, og over 20 ganger så mange utøvere å ta av.

Dette er et spennende samarbeid for alle parter.

For andre Mizuchiutøvere, uansett nivå, er det masse spennende å trene der nede, i tillegg til at det hele har en sterk sosial ramme.

Vi anbefaler alle som har mulighet, til å legge veien om Mandal denne sommeren.