Mizuchi og landslagets Kim F. Henriksen fikk konstatert 2 brudd i foten etter uhell på treningen.

Elitegruppen vår kjører hard oppbygging foran sesongen(se artikkel annet sted på vår hjemmeside).

Det var på en av disse treningene Kim var uheldig og skadet foten. Hun trodde ikke det var så alvorlig, og har trent noe siden uhellet i forrige uke.

Løftestyrke og balansetrening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne uken ble det tatt røntgenbilder for sikkerhets skyld, og det avslørte to brudd i venstre fot. Dermed ble det gipsing av foten. Hun er likevel optimistisk, og kommer til å kjøre karatestyrke og teknikktrening hver dag sammen med resten av konkurransegruppa vår gjennom sommeren.

Gipsen skal av igjen 17. juli. Etter det blir det opptrening av muskulatur i fot og ankel.  I begynnelsen av august håper hun på å kunne begynne å trene karate for fullt igjen.

Kim trener styrke

 

Hun sier videre at høstsesongen ikke er så viktig resultatmessig, men at det er viktig at hun får utviklet seg på en del områder med tanke på EM til våren. Dette studieåret blir noe lettere enn forrige året, så Kim tror hun kommer til å kunne fokusere mer på karate denne sesongen.

 

 

 

 

 

I forrige sesong måtte hun droppe en del større stevner og EM grunnet harde studier og eksamener. Etter planen skal hun prøve seg i British Open 1. september, dersom foten tillater det.

 

Kim trener alternativt med hjelp fra Tormod