VIL DU JOBBE MED MIZUCHIs WEBSIDER?.

Klubbens hjemmesider drives på frivillig basis av egne medlemmer. WEB tjenesten er en viktig og utadrettet del av MIZUCHI. Dersom du liker å jobbe med tekst, design og bilder for WEB, og innehar elementære PC kunnskaper, så kan dette være noe for deg.

Våre hjemmesider er en av de mest brukte WEBsider innen karate i Norge, og hadde  92512 treff i 2006 med et snitt på 7709 brukere pr mnd. I 2001 hadde vi 7233 treff totalt på hele året!

Bruken av våre sider øker kraftig, noe som skyldes godt innhold og oppdatering av saker. Og tallene for 2007 viser en klar økning i forhold til i fjor.

WEB sidenes administrasjonsverktøy ble oppgradert i 2007, og har i dag gode muligheter for utvikling på innholdsiden.

Du bør ha egen PC og bredbånd, samt et enkelt billedredigeringsprogram.

Vår nåværende WEB administrator vil gi nødvendig opplæring, samt at vår tjenesteleverandør N3Sport har en egen supporttjeneste.

 

Driften og administrasjonen av sidene er relativt enkel, men interressant og lærerikt. Mht til produksjon av innhold , besørges 90% av dette av våre medlemmer, og ditt ansvar blir å få innholdet publisert, bearbeide foto, oppdatere billedarkiv og noe design. Her er det også muligheter for utvikling dersom det er av interesse – både på innhold og layout/design.

Arbeidsmengden er ca 2 – 3 timer pr uke, alt etter sesong og klubbens aktiviteter.

WEB adm vil jobbe tett med Geir V. Henriksen som er redaktør for sidene våre.

Interesserte kan ta kontakt med Geir V. Henriksen via mail

gevalent@online.no