Til helgen arrangeres for første gang landslagssamling for Sverige, Danmark, Island og Norge sammen. Derfor kommer våre konkurranseutøvere til å trene hardt gjennom vinterferien, mens vi andre ferierer og slapper av.

Det var under VM i høst at Mizuchi og landslagstrener Geir V. Henriksen lanserte ideen for de andre nasjonenes trenere. Bakgrunnen var at vi hver for oss er små, men at vi sammen kan utvikle oss til å bli sterkere. Man ble enige om at man skulle prøve å avholde 3-4 samlinger i året. Siden det var Geir som lanserte ideen, var det naturlig at han og Norge skulle avholde den første samlingen.

 

Den avholdes til helgen i Skedsmo k.k. sine lokaler, samt at vi har leiet Helsethallen for å trene matching lørdag ettermiddag. Her er det klubben som står bak arrangementet, hvor det skal rigges til 3 matteområder med sekretariater, dommere og medisinsk støtteapparat.

Samlingen er for max 15 utøvere fra hver nasjon. Dog har vertsnasjonen muligheter for å stille med ekstra utøvere dersom de to andre hovednasjonene Danmark og Sverige ikke stiller med fulle kvoter.

 

Norge stiller derfor denne gang med 19 utøvere.

Det skal trenes fredag kveld og lørdag morgen. Lørdag ettermiddag er det matching i Helsethallen fra kl. 15.30 – 18.00. Det blir sammensatte lag i lagkamper. Alle som ønsker å se på kan bare møte i Helsethallen.

Søndag er det en morgenøkt, før nasjonene drar hver til sitt.

12 av de norske utøverne er fra Mizuchi k.k. Det er følgende:

 

Gitte H. Brunstad

Caroline A. Thomassen

Isabelle Aguilera

Kim F. Henriksen

Ann-Kristin Muri

Kim A. Werner

Jørgen S. Evensen

Arik Amroun

Lars F. Berrum

Stian Bagroen

Espen C. Skretting

Roald Thorsen

Christian Heyerdahl-Larsen var også tatt ut, men måtte melde forfall grunnet skade.

 

De andre fra Norge er:

Martin Heede, Troll k.k.

Miriam Sollie, Troll k.k.

Marius Mørner-Bartnes, Sotra k.k.

Roy Å. Alvheim, Sotra k.k.

Tatiana Abeleva, Trondheim S.k.k.

Andreas Suoranta, Stavanger k.k.

Geir M. Brastad, Stavanger k.k.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som arrangør har vi også sørget for at det sosiale blir ivaretatt gjennom gratis pizzakveld på Peppes i Oslo fredag kveld og middag på en restaurant i Oslo lørdag kveld, for alle utøverne, ledere og dommere.

 

Vi ønsker alle lykke til med den første Nordiske treningssamlingen og tror dette flotte opplegget kommer til å bære frukter i fremtiden.