En fantastisk dugnadsjobb gjorde at jr. NM ble et flott arrangement.

Tormod Evensen tok hånd om rigging av hallen på en utmerket måte, mens lyd og speakertjeneste ble flott håndtert av Rasmus Verlo og Jarle Myrvold.

Jarle hadde også laget alt av profileringsutstyr, til topp karakter.

I løpet av en lang dag må det også inntas næring, og Britt Haavaldsen smurte på sitt eget kjøkken 110 smørbrød med laks og all verdens godt pålegg i tillegg til at hun lagde 80 baguetter. Hun organiserte også kiosk og dommerbespisning, samt i samarbeid med Rasmus sørget for å få fraktet inn det som var nødvendig av bord og stoler.

 

Sensei Geir V. Henriksen trakk i trådene på alle områder som vanlig og hadde som hovedoppgave sammen med Eirik Hjerpaasen å sørge for at våre deltagere i junior NM gjorde det best mulig.

Vi kunne sikkert fremhevet flere, og de vi eventuelt har glemt, får tilgi oss.

Med slike ildsjeler var det ikke vanskelig for Mizuchi karate klubb å gjennomføre nok et svært vellykket prosjekt.

 

Bak fra v. Jørgen S. Evensen, Thomas Baasnes, Lars F. Berrum, Caroline A. Thomassen Foran fra v. Andreas Aguilera, Gitte H. Brunstad, Camilla Reisæter. Foto: karin S. Evensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi visste at ordfører Odd Reinsfelt skulle komme å kaste glans over finalene og dele ut premier, men at det skulle komme en stor delegasjon fra Bærum kommune og Bærum idrettsråd, det ante vi ikke. I tillegg stilte kampsportforbundets president Trond Berg, varamedlem Tove Hermanrud og leder av karatestyret, Kjell Sivertsen. Vi syntes det var i overkant at så mange prominente personer skulle dukke uanmeldt opp på et junior NM i karate, men under finalene fikk vi svar på hvorfor. Odd A. Hagen og Geir skulle tildeles heder og ære for sin dommergjerning gjennom 30 år, og Geir skulle overraskes med overrekkelse av idrettens ildsjelpris 2006 fra Bærum kommune(se omtale annet sted på våre sider).

 

Når da våre utøvere viste glimrende karate og vant 5 gull og 2 bronser i de 8 klassene vi deltok i, ja da ble det hele en fest vi sent vil glemme. At vår og landslagets hovedsponsor, Aker Eiendomsmegling AS, ved Anthony K. Bratli, og vår leverandørkontakt Karl H. Svendsen delte ut pengepremier, gaver og spanderte NM middag på utøvere, ledende funksjonærer og samarbeidsvenner innen karate, satte et flott punktum for et veldig bra gjennomført junior NM 2006. 

 

På grunn av skader på våre to beste katautøvere, Lissy Martby og Isabelle Aguilera, deltok vi ikke i kata denne gangen.

Til gjengjeld gjorde våre 7 kumiteutøvere det veldig bra. Alle kunne gå hjem med minst en gullmedalje rundt halsen.

Yngstemann Andreas Aguilera tok bronse i klassen – 60 kg, mens han var med på laget som vant lagkampen, sammen med Jørgen S. Evensen, Thomas Baasnes og Lars F. Berrum.

 

Thomas Baasnes på pallen etter å ha vunnet sin klasse -75kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas vant klassen – 75 kg, og Lars vant + 80 kg. Disse kunne derfor reise hjem med 2 gull.

På jentesiden ble det bronse på Caroline A. Thomassen i + 57 kg, mens det ble gull i lag kumite sammen med Camilla Reisæter og Gitte H. Brunstad. Gitte vant også – 53 kg og ble dermed vår tredje utøver som kunne reise hjem med 2 gull rundt halsen.

 

Gitte H. Brunstad på pallen med seier i klassen -53kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars var jr. NM`s store profil i flere henseende. Ikke bare er han 199 cm lang, men han var stevnets suverent beste utøver og fikk også prisen for dette på guttesiden, i tillegg til at han fikk prisen som stevnets mest spektakulære utøver. Han hadde 8 nedtagninger med oppfølging, som ga max score sanbon, til alles store begeistring, og kunne dermed stikke av med 2 av prisene vår hovedsponsor Aker Eiendomsmegling AS hadde satt opp. Det var en fornøyd Lars som også mottok litt ekstra bonus av vår hovedsponsors representant, Anthony K. Bratli.

 

Lars Berrum og Miriam Sollie mottok pris for beste utøvere under JrNM 2006

 

 

Prisen som beste jente gikk til Troll k.k.`s Miriam Sollie, som viste at hun behersker både kata og kumite ved å ta bronse i kata og gull i – 57 kg.

 

Troll ble beste klubb med 5 gull, 4 sølv og 5 bronser.

Vi ble nest best med 5 gull og 2 bronser.

På tredjeplass kom Stavanger med 1 gull, 4 sølv og 5 bronse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styret takker alle som bidro til at mesterskapet ble en fest på alle mulige måter!