Lørdag arrangerer Mizuchi jr. NM i karate 2006 i Helsethallen.

144 påmeldinger fra 14 klubber.

Det skal avvikles 14 klasser og landets beste juniorer i karate deltar.

Vi deltar med 7 utøver i 6 individuelle kumiteklasser, og i begge lag kumite klassene.

Vi deltar ikke i kata klassene denne gangen.

Jr. NM skal også fungere som uttaksstevne til juniorlandskampen mot Sverige 11. november i Lørenhallen i Oslo. Landskampen er både for junior herrer og junior damer, samt senior herrer. Det skal velges ut 5 herrer og 3 damer til juniorlandskampen. Uttaket blir offentliggjort etter junior NM, over helgen.

 

En rekke av klubbens ledende personer har jobbet med jr. NM og Bærums ordfører Odd Reinsfelt støtter opp om arrangementet og vil være tilstede under finalene og stå for premieutdelingen.

 

Mizuchi stiller uten fjorårets vinner av beste utøver premien på damesiden, Isabelle Aguilera(17), som er ute med røket leddbånd i ankelen. Vi stiller likevel med en rekke sterke utøvere. Spesielt bør Lars F. Berrum(20) nevnes, som nylig tok 7. plass i sr. VM. Utenom Lars er det en ung gjeng som stiller. Caroline A. Thomassen(16) og Thomas Baasnes(16) vant British Open i september i 16/17 års klassen og Heian Cup i Sverige tidligere i måneden. I jr. NM møter de utøvere opp til 21 år. Jørgen S. Evensen(17) tok bronse i British og vant Heian Cup, noe også Gitte H. Brunstad(15) gjorde. Camilla Reisæter(18) har ikke konkurrert på en stund, men har kjørt bra opp mot mesterskapet. Yngstemann er Andreas Aguilera(15), som nok får en tøff oppgave mot utøvere opp mot 21 år. Dette er vår tropp:

 

Gitte Brunstad(15) kumite – 53 kg og lag kumite

Caroline A. Thomassen(16) + 57 kg og lag kumite

Camilla Reisæter(18) – 57 kg og lag kumite

Andreas Aguilera(15) – 60 kg og lag kumite

Thomas Baasnes(16) – 75 kg og lag kumite

Jørgen S. Evensen(17) + 80 kg og lag kumite

Lars F. Berrum(20) + 80 kg og lag kumite

 

Coacher: Eirik Hjerpaasen

               Geir V. Henriksen

 

Dommer: Muzli Hakaj 

 

Mesterskapet starter med innledende runder fra kl. 10.00 på 3 matteområder og avsluttes med finaler på 1 matteområde fra kl. 16.00 – 18.00.

Alle Mizuchi utøvere som ikke deltar bør benytte sjansen til å støtte opp rundt våre unge som deltar.

 

 

Styret ønsker alle de frivillige funksjonærene, utøvere, dommer og coacher lykke til!